Selectează o Pagină

Apa Kangen ajunge în casele românilor în urmă cu 10 ani, un parcurs înfloritor și frumos alături de oameni care se bucură de calitatea și beneficiile apei alcaline produsă de aparatele de apă Kangen.

Celebrăm un deceniu de prosperitate în România sâmbătă, 28 Septembrie la Avenue 48, București. Gazda evenimentului va fi Andreea Marin, persoană dragă care împărtășește alături de noi bucuria de a beneficia de avantajele apei alcaline Kangen. Event-ul reunește oameni din țară și din străinătate în continuă căutare de soluții pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

Tehnologia japoneză inovatoare Enagic nu numai că filtrează și ionizează apa, dar îi și îmbunătățesc proprietățile (pH-ul de apă alcalină, efectul antioxidant, microstructura ce îi conferă apei abilitatea de a hidrata celulele, de a transporta substanțele nutritive, de a elimina reziduurile, susținând metabolismul și comunicarea celulara). Mineralele benefice din apă sunt păstrate, spre deosebire de alte sisteme de filtrare care le elimină, iar apa alcalină sprijină organismul să se întoarcă la starea sa de echilibru și sănătate optimă. În funcție de tipul de pH obținut, aparatul de apă Kangen îți oferă 7 tipuri de apă cu utilități și proprietăți diferite, pe care le poți folosi fie la prepararea sănătoasă a hranei, la eliminarea petelor, a pesticidelor de pe legume, fie la curățarea vaselor sau la consumul zilnic pentru curățenie și igienă personală.

Puteți citi opiniile Andreei Marin, gazda evenimentului, pe pagina sa personală de Facebook sau puteți fi alături de noi la eveniment și, astfel, vom afla noutăți, vom cunoaște modele de viață și povești de succes.

Vino să descoperi cum schimbările mari în viață pornesc cu pași aparent mici, precum… schimbarea apei!

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!