Selectează o Pagină

Cuvântul Kangen, în japoneză, înseamnă „revenirea la origini”. Apa Kangen alcalină este produsă de ionizatoarele de apă ale companiei japoneze Enagic.

Aparatele de apă Kangen transformă în timp real apa de la robinet printr-un proces de electroliză. Acest procedeu permite apei să penetreze facil și cu celeritate celulele umane și animale.

Apa îmbuteliată nu este neapărat mai sănătoasă decât apa de la robinet însă, cu toate astea, costul celei cumpărate este mult mai ridicat. Adeseori, singura diferență sunt mineralele adăugate, dar care nu au vreun efect benefic dovedit.

Un studiu ce a durat patru ani efectuat de Consiliul Apărării Resurselor Naturale arată că 1/3 dintre apele îmbuteliate testate conțin praguri de contaminare ce depășesc limitele legale. Apa îmbuteliată poate fi ușor acidă, fapt ce afectează nivelul pH-ului organismului.

Apă cu osmoză inversă

Osmoza inversă este un proces de filtrare ce este de obicei folosit în fabricile de apă îmbuteliată. Dezavantajele acestui proces sunt chimicalele periculoase (pesticidele, erbicidele și clorica), deoarece sunt mai mici în plan molecular decât apa și, astfel, pot trece cu ușurință prin filtru.

Osmoza inversă înlătură mineralele naturale și sănătoase din apă. Aceste minerale nu doar că oferă un gust mai bun, dar au și o funcție vitală organismului.

Alege apa alcalină Kangen! Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!